top of page

Limoonworks maakt werk van mens en plek

De organisatie Limoonworks werkt aan huisvesting voor grootschalige bedrijven als Paleis het Loo, het Rode kruis en Dunea. Ik ontwikkelde een sterke strategie, visie, nieuwe branding en organiseerde foto en video shoots.


Een rondleiding krijgen door Paleis het Loo wanneer het gesloten is voor bezoekers en alles verbouwd wordt? Daar zeg ik geen nee tegen! Limoonworks werkt met toffe opdrachtgevers en organiseert ongelooflijk complexe verhuizingen, verbouwingen en overige huisvestingsklussen. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van een fijne werkplek.

Voordat ik bij Limoonworks betrokken raakte was de visie van het bedrijf nog erg ondergeschikt. Ze hadden weinig op hun website staan wat écht duidelijk maakte wie ze helpen en waarom ze dit doen. Inmiddels is dat wel anders! We ontwikkelden samen een sterke strategie om deze visie meer naar buiten te laten komen. Veel bedrijven in deze sector zijn wat kil en afstandelijk. Daarin onderscheid Limoonworks zich. Zij zijn juist warm en kijken naar het individu op de werkvloer. Daarom kwam er een huisstijl en strategie uit met meer warmte en toegankelijkheid. Daarbij pasten rustige illustraties, texturen en een warm kleurenpalet.


Ik ontwikkelde daarnaast een Pay-off die hun werk wat minder complex maakt. Een versimpelde omschrijving van wat ze nou écht doen.


Limoonworks, maakt werk van mens en plek.


Daarnaast heb ik meegewerkt aan alle tekstuele inhoud op de site. Dit heeft het een sterk geheel gemaakt.Comments


bottom of page