top of page

Ga next level

& laat je waarde zien!

Je weet het wel. Jouw branding en uitstraling lopen achter op de kwaliteit die je levert. Je hebt een 5 sterren product, maar een 3 sterren uitstraling.

Tijd om je klanten te laten zien wat jij daadwerkelijk te bieden hebt. Tijd voor jouw volgende stap. Tijd om jouw beloftes te laten zien. Ga samen met mij NEXT LEVEL!

DSC01989.jpg

Dit traject is voor jou...

  • Jij bent klaar voor die professionele volgende stap in je bedrijf.

  • Je hebt een fantastisch high end aanbod, maar het kost je te veel moeite om dit goed te verkopen.

  • Je bent klaar met 'aanrommelen' en wil het nu eens echt goed aanpakken.

  • Jij weet dat klanten op jou zitten te wachten maar zoekt nog naar een manier om ze goed aan te kunnen spreken.

  • Je wil geen moeite meer hoeven doen wanneer je een presentatie, brochure, e-book, social post of salespagina moet maken.

  • Je weet wat jij wil aanbieden en wie je zou willen helpen maar hebt nog niet de juiste visuele uitstraling om deze klanten aan te trekken

  • Jij wil werken met iemand die jouw verhaal snapt en het net zo geniaal vind. 

  • Jouw branding is vaak een struikelblok en je weet dat het een belangrijk onderdeel is om jouw klanten die high end experience te geven.

  • Je hebt al genoeg klanten, maar je wil meer ideale klanten aanspreken.

DSC02141.jpg

Laat jouw 5-sterren kwaliteit zien!

Wat als jij een restaurant ziet wat totaal geen sfeer uitstraalt? Ga je er dan naar binnen? De kaart die buiten hangt is lelijk en de kleur van de gevel past totaal niet bij het geheel. Maar de maaltijden zijn 5 sterren waard! Er staat een sterrenchef in de keuken. Maar  wie komt daar achter? Want wie stapt hier naar binnen?  Misschien een enkeling uit puur toeval. Maar laat jij je bedrijf aan toeval over?

Dat is het probleem met ondernemers die hun branding niet goed voor elkaar hebben. Jouw klanten snappen je aanbod niet wanneer de uitstraling niet past bij de kwaliteit die je levert. 

Ben jij klaar om jouw 5-sterren kwaliteit te laten zien aan de rest van de wereld?

Hoe zorg jij ervoor dat jouw klanten DIRECT instappen?

DSC01980.jpg

Let's do it!

Inmiddels heb ik 12 jaar ervaring in personal branding, branding, merkpositionering en het opbouwen van een online image. Zowel voor mijzelf als grote en kleine bedrijven. Ik heb gewerkt voor MKB'ers, ZZP'ers en gigantische bedrijven van Atlassian en de Hogeschool van Amsterdam tot Prénatal en Snurk. Vanaf het moment dat ik mijn studie branding aan de kunstacademie had afgerond heb ik altijd een eigen bedrijf gehad en mijn klanten ook altijd via online kanalen benaderd. Deze weg is ook voor mij persoonlijk niet onbekend. Ik ken de struggle van het klein maken van je bedrijf. Daarom kan ik je hierbij goed helpen.

Ik ben sterk in het zien en visualiseren van jouw unieke kracht. Daarnaast kan ik jou met gemak stimuleren om dit niet meer onder banken of stoelen te steken. Werk je met mij? Dan krijg je 100 veren in je reet en een schop onder je kont (ohja, ik ben streng!). Jij bent het waard. En jouw klanten ook. Laten we die 5 sterren waarde online zetten! Tijd om next level te gaan.

Next level start

Ga next level met:

01

5 sterren Huisstijl
(of rebranding)

Een complete huisstijl die aansluit bij jouw waardevolle product of dienst. Van A tot Z,

jij bent voorzien!

02

Canva compleet

Jouw huisstijl in Canva, inclusief een template voor een e-book, templates voor Socials en een mini cursus waarin ik je laat zien hoe je met Canva kunt werken.

03

Fotografie

Een portretshoot die past bij jouw uitstraling om jouw personal brand een keiharde boost te geven!

Inclusief eigen Lightroom filter en 40 nabewerkte beelden.

Al te boeken vanaf 1999,00 ex BTW

Dit traject is alleen beschikbaar voor zelfstandig ondernemers tot 2 werknemers. 

Nog één plek beschikbaar, daarna pas weer vanaf augustus 2024!

Next level ultimate

Ga next level met:

01

5 sterren Huisstijl
(of rebranding)

Een complete huisstijl die aansluit bij jouw waardevolle product of dienst. Van A tot Z, jij bent voorzien!

04

Online positionering

Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf niet meer klein te houden. We zetten jouw unieke kracht om tot een visueel en sterk verhaal! Jouw klant kan niet meer om je heen. Je ontvangt duidelijke ideeën om jouw socials te boosten! Inclusief zo'n 5 Social templates in Canva of Indesign om dit te realiseren. 

02

Website

Een duidelijke en heldere website die niet om de hete brij heen draait. Maar de wereld jouw 5 sterren laat zien!

05

Canva Compleet

Jouw huisstijl in Canva, inclusief een template voor een e-book, templates voor Socials en een mini cursus waarin ik je laat zien hoe je met Canva kunt werken.

03

Fotografie

Een portretshoot die past bij jouw uitstraling om jouw personal brand een keiharde boost te geven!Inclusief eigen Lightroom filter en 40 nabewerkte beelden.

06

1 op 1 brainstorm

Voordat we starten gaan we samen in mijn boshuisje aan de slag met een brainstorm om het traject te starten. We brainstormen over jouw bedrijf en hoe jij je wil gaan onderscheiden in de markt.

Al te boeken voor 4999,00 ex BTW

Dit traject is alleen beschikbaar voor zelfstandig ondernemers tot 2 werknemers. Voor grotere bedrijven hanteer ik andere prijzen.

Beschikbaar vanaf augustus 2024

Jij bent klaar voor meer impact, gemak en één heldere stijl!

Superleuk, stuur mij je mail en ik stuur je meer informatie over dit traject toe! Je kunt mij natuurlijk ook gewoon bellen om direct meer informatie te ontvangen. Ik spreek je snel, en wie weet gaan wij binnenkort jouw bedrijf Next level maken!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page