top of page

Girls of Honour

Ga je trouwen? Dan is Girls of honour dé plek voor originele trouwinspiratie. De Girls of honour bloggen over alles voor je bruiloft en een lang en gelukkig leven. Ik ga inmiddels al sinds de start van Girls of honour mee met het branding proces van dit merk. Van branding tot foto en video, een groot deel van de uitingen die Marit doet is door mij ontwikkeld.


Ik werk met Girls of honour altijd toe naar een bewerkbaar resultaat. Zo kan het team zelf aan de slag met de huisstijl. Ze maken posts op in Canva en werken met eigen design elementen voor hun Pinterest uitingen. Folders, brochures en overige uitingen worden allemaal opgebouwd vanuit stijlelementen die ik heb ontwikkeld.


Daarnaast help ik met foto en video materiaal van het team en de producten die ze ontwikkelen.

De huisstijl is er eentje waar je heel blij van wordt. Warme tinten en feestelijke elementen. Girls of honour richt zich op moderne bruiden die wel houden van een beetje extra. Ik ontwikkelde een feestelijke maar abstracte beeldtaal die ingezet wordt bij verschillende uitingen. Tenslotte is trouwen een feest en daar is een groot deel van het design op gebaseerd.

Naast de basiselementen runt Girls of honour ook een app. Ook hiervoor ontwikkelde ik designs.


Comments


bottom of page