top of page
DSC01980.jpg

Boost your business

Herkennen jullie dit?

- Jullie branding is geen geheel of sluit niet (meer)  aan bij jullie als bedrijf, er mist vanalles, of jullie kunnen niet lekker werken met de branding. Dat kost veel tijd, geld en energie. Dingen moeten al snel uitbesteed worden. Het moet toch efficiënter kunnen?

 

- Social media wil niet (meer) slagen, jullie lijken vast te zitten en weten niet zo goed welke kant je op moet. Wat moet je vertellen om klanten te trekken?

- Jullie visie en missie is verouderd en er mist samenhang in het verhaal van jullie bedrijf. Wie zijn jullie, voor wie zijn jullie er en wat doen jullie? Er is geen scherpte en het is lastig om jullie verhaal te verwoorden en te visualiseren.

Booster!

Boek een

Boost away!

We nemen een halve dag de tijd om samen met jou (en je team) na te denken over jullie bedrijf en het (creatie)  probleem waar jullie tegenaan lopen. Ik begeleid de sessie om ervoor te zorgen dat we binnen het onderwerp alle pijnpunten tegenkomen.

 

We kijken wat er anders kan en maken een begin aan hoe jullie praktisch aan de slag kunnen om deze pijnpunten op te lossen.

Na deze sessie zijn jullie geïnspireerd om met nieuwe energie aan de slag te gaan!

Mijn advies

Na de sessie geef ik aan de hand van een begeleidende PDF advies waar jullie mee aan de slag kunnen. 

Eventueel kunnen we vervolgstappen samen maken, of ik raad jullie goede ondernemers aan die jullie verder kunnen helpen.

Het advies is praktisch en gericht op snel resultaat. Geen vage methodes of moeilijke trucjes.

Al te boeken vanaf 495,00 ex BTW

Nog twee plekken beschikbaar in februari, daarna pas weer vanaf augustus 2024!

DSC02141.jpg

Waarom ik?

Inmiddels heb ik 12 jaar ervaring in personal branding, branding, merkpositionering en het opbouwen van een online image. Zowel voor mijzelf als grote en kleine bedrijven. Ik heb gewerkt voor MKB'ers, ZZP'ers en gigantische bedrijven van Atlassian en de Hogeschool van Amsterdam tot Prénatal en Snurk. Vanaf het moment dat ik mijn studie branding aan de kunstacademie had afgerond heb ik altijd een eigen bedrijf gehad en mijn klanten ook altijd via online kanalen benaderd. Deze weg is daarom ook voor mij niet onbekend. 

Ik ben sterk in het zien en visualiseren van de unieke kracht binnen een bedrijf. Daarnaast kan ik je met gemak stimuleren om dit niet meer onder banken of stoelen te steken. Werk je met mij? Dan krijg je 100 veren in je reet en een schop onder je kont (ohja, ik ben streng!). Je bedrijf is het waard. En jouw klanten ook. 

Ready to boost your business?

Yes, lets go! Boek via dit formulier of bel mij om direct meer informatie te ontvangen. Ik spreek je snel, en wie weet zien we elkaar binnenkort op de werkvloer.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page